Κινηματογράφος και Αναπηρία Σάββατο 8/4 στις 12:00

Κινηματογράφος και Αναπηρία

Σάββατο 8/4 στις 12:00πμ-15:00μμ

στον κινηματογράφο Ίριδα

Ξεκινώντας το δεύτερο κύκλο του σεμιναρίου ‘Κινηματογράφος και Αναπηρία’ θα προβληθούν ντοκιμαντέρ μικρού μήκους από τη σειρά ‘Η τέλεια οικογένεια μου, Ζόι, Δίδυμα, Κάν’το όπως οι Μπράς” παραγωγής Ν. Ζηλανδίας AttitudeLive .Οι ταινίες έχουν ελληνικούς υπότιτλους βάσει διαλόγων.

Θα ακολουθήσει εισήγηση από την Άννα Ανδρεάδου, ειδική παιδαγωγό στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Νέου Ηρακλείου Αττικής με θέμα : ‘ Η ειδική εκπαίδευση στην Ελλάδα και σύγκριση με χώρες της Βόρειας Ευρώπης’ με αποσπάσματα απο τη ταινία της ‘Η αναπηρία μέσα απο τα μάτια μας’.

Εισήγηση του Ανδρέα Κουζέλη με θέμα «Ένα σχολείο για όλους, όλες & ολα .

Στην εκδήλωση θα υπάρχει εκπαιδευόμενη διερμηνέας της ελληνικής νοηματικής γλώσσας. Ευχαριστούμε πολύ την ΟΜΚΕ.

Ο χώρος είναι φιλικά προσβάσιμος για χρήστες/ριες αμαξιδίου. Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε εδω.

Για την εύρυθμη λειτουργία του σεμιναρίου, παρακαλείστε να είστε στο χώρο 15 λεπτά νωρίτερα απο την ώρα της έναρξης. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

«Αναλυτικό πρόγραμμα σε PDF πατήστε λήψη για να το κατεβάσετε»

Περιγραφή αφίσας (Πατήστε εδώ)

Επάνω σε κόκκινο πλαίσιο με άσπρα γράμματα ‘Κινηματογράφος και Αναπηρία’, απο κάτω φωτογραφία : δρόμος με αυλές σπιτιών με γκαζόν και μια είσοδο σπιτιού. Τρία παιδιά κινούνται στο δρόμο. Το πρώτο απο αριστερά προς τα δεξιά είναι αγόρι πάνω σε ένα ποδήλατο, το δεύτερο είναι στη μέση είναι αγόρι χρήστης αναπηρικού αμαξιδίου και το τρίτο δεξιά είναι κορίτσι πάνω σε ένα πράσινο ποδήλατο με καλάθι. Από κάτω , κόκκινο μεγάλο πλαίσιο με άσπρα γράμματα, ‘Η τέλεια οικογένεια μου, Ζόι, Δίδυμα, Κάν’το όπως οι Μπράς” μια παραγωγή της @attitudetv .

Σάββατο 8/4/23 12.00πμ στον Κινηματογράφο Ίρις.

Από κάτω : φωτογραφία δυο κοριτσιών που σηκώνουν χαρούμενα τα χέρια ψηλά. Από πίσω τους φαίνεται μόνο ο γαλάζιος ουρανός. Με ασπρα γράμματα γραφεται :

https://kinimatografiko.gr

Advertisement

Blog στο WordPress.com.