ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΙΡΙΔΑ VISIONS – Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α.

Ο Κινηματογραφικός, ο Φωτογραφικός και ο Θεατρικός Τομέας του Πολιτιστικού Ομίλου Φοιτητών Πανεπιστημίου Αθηνών (Π.Ο.Φ.Π.Α.) συνδιοργανώνουν φέτος μια σειρά καλλιτεχνικών εκδηλώσεων με ονομασία ΙΡΙΔΑ VISIONS – Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και θα συνεχιστούν μέχρι και τον Ιανουάριο του 2023 σε χώρους της Πανεπιστημιακής Λέσχης της Αθήνας. Θα πραγματοποιηθούν προβολές αναγνωρισμένων ταινιών, παρουσία των δημιουργών τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Γιάννη Οικονομίδη, Ζακλίν Λέντζου, Γιώργο Γούση, Πάολα Ρεβενιώτη, Μενέλαο Καραμαγγιώλη και Αλέξη Αλεξίου. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν φωτογραφικές εκθέσεις, μουσικά events, masterclasses καλλιτεχνών και τεχνικών του κινηματογράφου, όπως και παρουσιάσεις του έργου γνωστών φωτογράφων. 

Όλες οι εκδηλώσεις θα έχουν ελεύθερη είσοδο και θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις της Πανεπιστημιακής Λέσχης του Ε.Κ.Π.Α., όπου και στεγάζονται οι δραστηριότητες του Ομίλου. Πρόκειται για το κτήριο της Ιπποκράτους 15, στο ισόγειο του οποίου βρίσκεται και το ιστορικό κινηματοθέατρο «Ίρις», και το κτήριο «Κωστής Παλαμάς» στη γωνία των οδών Ακαδημίας και Μασσαλίας. Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Στόχος μας είναι το ΙΡΙΔΑ VISIONS να εμπλουτίζεται κατά την ακαδημαϊκή χρονιά με καινούριες εκδηλώσεις και να παραμείνει η Ίριδα ως σημείο αναφοράς τόσο για την φοιτητική κοινότητα όσο και για το φιλότεχνο κοινό της Αθήνας.

Το πρόγραμμα του ΙΡΙΔΑ VISIONS θα ανακοινωθεί σε συνέντευξη τύπου η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κινηματοθέατρο «Ίρις» την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 17:30. 

Advertisement

Blog στο WordPress.com.