Έναρξη Σεμιναρίων 2021-22

Σε ό,τι αφορά το τακτικό μας πρόγραμμα, σκοπεύαμε να ξεκινήσουμε εδώ και καιρό. Δυστυχώς όμως, έχουν παρουσιαστεί αρκετά λειτουργικά ζητήματα από μεριάς Πανεπιστημίου, που δεν επιτρέπουν την πλήρη υλοποίηση του προγράμματός μας. Το κύριο ζήτημα αφορά στον έλεγχο των πιστοποιητικών covid (όπως γίνεται και στις Σχολές μας) και συγκεκριμένα στο ότι ο εξουσιοδοτημένος υπάλληλος βρίσκεται στην Πανεπιστημιακή Λέσχη μόνο καθημερινές μέχρι τις 18.00.

Αυτό το γεγονός καθιστά απαγορευτική τη διεξαγωγή των σεμιναρίων που είναι προγραμματισμένα βραδινές και σαββατοκύριακα, διότι η προσέλευση των μελών θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι τις 18.00, μόνο τις καθημερινές. Εμείς από μεριάς μας, ως Κινηματογραφικός Τομέας, έχουμε ενημερώσει σχετικά με το ζήτημα τους ιθύνοντες ώστε να δοθεί κάποια λύση και να λειτουργήσει κανονικά το πρόγραμμα.

Σε πρώτη φάση λοιπόν, θα ξεκινήσουν τα: Τεχνικό Σεμινάριο (Δευτέρα 18.00), Κινηματογραφικές Ματιές (Τρίτη 18.00) και Ιστορία του Κινηματογράφου (Τετάρτη 17.00). Επίσης, θα πραγματοποιήσουν πρώτη συνάντηση εκτάκτως αυτή την εβδομάδα σε διαφορετική ώρα & ημέρα τα σεμινάρια Ασκήσεις Σκηνοθεσίας (Πέμπτη 17.30) και Τεχνικές του Φιλμ (Παρασκευή 17.30).

Θα υπάρχει τακτική ενημέρωση στις σελίδες μας για την έναρξη των σεμιναρίων και επόμενες αλλαγές στο πρόγραμμα.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
(28/11/2021)


Ενημέρωση (6/12): Η προσέλευση πλέον μπορεί να γίνεται καθημερινές μέχρι και τις 21.00.


Advertisement

Blog στο WordPress.com.